Божидар Терзийски и семейството му са пострадали при пътен инцидент между

...
Божидар Терзийски и семейството му са пострадали при пътен инцидент между
Коментари Харесай

Шофьор на тир помел 4 коли в София, все още е на свобода

Божидар Терзийски и фамилията му са потърпевши при пътен случай сред тир и четири леки автомобила. Мъжът е с контузии на главата и крайниците, детето му също е с пострадвания, a пасажерът от най - тежко потърпевша кола сега е в болница и е в медикаментозна кома поради тежки пострадвания. По думите на господин Терзийски има голям брой пропуски в документите на полицията и виновният водач на тира, полски жител, сега е на независимост против 1500 лв. гаранция, макар тежкия случай.

Верижната злополука станала на 23 октомври малко след 17:30 часа на Северната дъга. „ Движех се на Северната дъга в посока Ботевград. Образува се запушалка на изхода за Пловдив и колите започнаха да понижават. Погледнах в огледалото и видях, че колите зад мен също стартират да понижават. В далечината забелязах тир, който се движеше с доста висока скорост, Обърнах се към брачната половинка ми, която беше с мен и ѝ споделих, че евентуално ще ни ударят. Секунди по-късно чухме заплашителен удар и колата ни беше изхвърлена назад на придвижването, компактно до мантинелата и сплескана до неразбираемост ". Това описа пред " Нова " един от пострадалите Николай Дъбравски.

В прилежаща кола пътуват юрист Терзийски и брачната половинка му. На задната седалка в колата е и детето им. „ Няма по какъв начин да опиша ужаса, който изживяхме. Детето беше откъм гърба и безусловно беше приплескан сред седалките. Съпругът ми беше в безсъзнание. Имаше много хора, които помогнаха на място и ни извадиха ", спомня си дамата.

Адвокат Терзийски показа, че за него има скандални пропуски в протокола за ПТП на полицията. „ В протокола се разказва една фактическа конюнктура, която не дава отговор на действителността. Моят финален спомен преди удара е, че виждам едни фарове през задния прозорец, депозирам цялостна газ, с цел да избягам от удара, и след това нямам спомен. След диалози със очевидци и потърпевши – от описаното в протокола излиза, че мен ме е блъснало НЛО ", акцентира той.

По думите му в документите липсва вярна и справедлива фактическа конюнктура. " Скандално е, че не са разказани вярно пострадванията ни. Излиза от написаното, че брачната половинка ми изобщо не е била в колата с мен ", твърди мъжът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР